Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2022

Omniva I kvartali majandustulemused jäid alla ootustele

Omniva kontserni selle aasta esimese kolme kuu käive ja kasum jäid alla ootustele. Tulemust mõjutasid nii alanud Ukraina sõda kui ka kasvanud energia- ja kütusehinnad.
Tulemust mõjutasid nii alanud Ukraina sõda kui ka kasvanud energia- ja kütusehinnad.
Foto: Omniva

Kontserni äritulu oli I kvartalis 31,5 miljonit eurot, vähenedes võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 22 protsenti. Enim langesid rahvusvahelise transiidi- ja logistikateenuste tulud. Kontsern teenis esimese kolme kuuga 401 tuhat eurot ärikasumit, mis oli oodatud tulemusest madalam.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700