Autor: Kaubandus.ee • 4. mai 2022

Kaupmeestele valmis kauaoodatud hinna avaldamise juhend

Juhendi eesmärgiks on selgitada hinnateabe avaldamise nõudeid ning hõlbustada nende täitmist. Alates 28. maist 2022 kehtivad uued hinna alandamisest teavitamise reeglid, mis kohalduvad üksnes kaupade müügiks pakkumisel.
Valminud on hinna avaldamise juhend.
Foto: Pixabay

Juhend valmis kõikidele jaekaubandusega tegelevatele ettevõtjatele, kes müüvad kaupu või teenuseid kauplustes, e-kauplustes ja internetipõhistes kauplemiskohtades ning sotsiaalmeediakeskkondades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070