Autor: Maarit Eerme • 4. mai 2022

Prisma uus strateegia peatas käibelanguse

Prisma Peremarketi müügitulu kasvas 2021. aastal 235,1 miljoni euroni, mis tõusis aastaga 10%. Käibekasv on saavutatud peamiselt tänu uuele strateegiale ja täiendavate kaupluste avamisele.
Prisma Peremarketid juhatuse esimehe Ilkka Alarotu sõnul on nad enda uue strateegiaga õigel teel.
Foto: Andras Kralla

„2021. aasta oli koroonaviiruse leviku tõttu kaubanduses keeruline ja väljakutseid pakkunud aasta, kuid tulemused andsid meile kinnitust, et oleme õigel teel," kommenteeris Prisma Peremarketi juhatuse esimees Ilkka Alarotu. Ta lisas, et eristuvalt lai kaubavalik ja soodne hind pani kliente tegema toidu- ja tööstuskauba oste ühekorraga meie juurest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070