Autor: Merilin Merila • 6. mai 2022

Pane rahakott valmis: nii suured summad tuleb välja käia uue kaubandusdirektiivi rikkumisel

“28. mail jõustuv seadusemuudatus toob kaasa tunduvalt suuremad trahvid, kuna ilmselgelt ei ole olnud senised piisavalt mõjusad selleks, et tagada kauplejate õiguskuulekas käitumine ning muudatustega üritatakse tagada parem tarbijakaitsenormide täitmine,” sõnas Advokaadibüroo Magnusson jurist Brit Pilar Orn.
Rikkumise korral pane rahakott valmis.
Foto: Pixabay

Toome koos jurist Brit Pilar Orni abiga välja peamised trahvimäärad, mis kaupmeest reeglite rikkumise korral ootavad.

Kui suured trahvid ootavad ees hinna valel arvutamisel?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700