Autor: Kaubandus.ee • 10. mai 2022

TTJA peadirektoriks saab Kristi Talving

Riigikantselei tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul kinnitas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt uueks Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti peadirektoriks Kristi Talvingu.
Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti uus peadirektor Kristi Talving
Foto: TTJA

Minister Andres Suti sõnul on Talving end tõestanud võimeka juhina. „Kristi on asekantslerina olnud pikka aega seotud mitmete TTJA pärusmaale kuuluvate teemadega, mistõttu ei vaja ta pikka sisseelamist uude rolli. Kristi on väga hea suhtleja ning juhina tulnud hästi toime ka keerulistes olukordades. COVID pandeemia ja käimasolev sõda Ukrainas on eriti suure surve alla pannud just ettevõtluskeskkonna ja tarbijatega seotud küsimused, mille kureerimisel on Kristi olnud põhjalik ning lahendustele orienteeritud,“ ütles Sutt. „Olen kindel, et Kristi eestvedamisel jätkab TTJA elanike jaoks ohutu ning ettevõtjate ja tarbijate jaoks õiglase keskkonna loomist ning valdkonnas uuenduslike kliendikesksete teenuste loomist,“ lõpetas minister.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700