Autor: Kaubandus.ee • 12. mai 2022

Kaubanduseksperdid: noortele meeldib interneti asemel hoopis poes kohapeal ostlemas käia

Olgugi, et piltlikult öeldes on tänased Z-põlvkonna noored sündinud nutitelefon käes, meeldib neile sellele vaatamata sisseoste teha ka poodides kohapeal, kuna nii on võimalik vajalikud tooted ilma ooteajata kätte saada, rääkis e-kaubandusplatvormi Storekey asutaja Daniel Lundh.
Foto: Erakogu

„Loomulikult kasutavad tänapäeva noored väga palju e-kaubandust, kuna nutitelefonide ja internetiavaruste kasutamine on nende jaoks normaalne igapäevane tegevus. Samas armastavad nad väga ka poes kohapeal ostlemist, kuna seal saab kõiki tooteid katsuda, nuusutada, proovida ja soovi korral kohe ära osta ning toode käes poest välja jalutada,“ selgitas Lundh.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700