Autor: Merilin Merila • 2. juuni 2022

Stockmanni juht: sügise tulekusse suhtume ettevaatlikult

Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türneri sõnul on viimased aastad andnud jaekaupmeestele palju õppetunde ning õhus on tunda ohumärke.
Sügise tulekusse suhtutakse ettevaatlikult.
Foto: Liis Treimann

Türneri sõnul on viimased aastad andnud klientidele kõvasti õppetunde. “Oleme näinud selliseid aegu, mida poleks ette kujutanud. Klient on ümbritseva suhtes ettevaatlikum ja teeb kaalutletumaid otsuseid. Õhus on selliseid eriskummalisi märke, aga kui päris nagu numbritesse vaatame, siis sealt veel endiselt peegelduvad vastu päris ilusad numbrid, ehkki päris numbrites see veel kõik ei kajastu, aga otsustes küll,” rääkis ta Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070