Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2022

Maxima võtab kasutusele uue boonussüsteemi

Maxima võtab kasutusele uue boonussüsteemi oma lojaalsetele klientidele, kel on nüüd iganädalaselt võimalik saada toote pealt vähemalt pool ostusummast tagasi.
Maxima võtab kasutusele uue boonussüsteemi oma lojaalsetele klientidele.
Foto: Maxima Eesti

„Võtame kasutusele uudse lähenemise, kus meie lojaalsed kliendid ehk Aitäh konto omanikud hakkavad iganädalaselt saama teatud tootekategooriate puhul 50% ostetud toote hinnast tagasi,“ rääkis Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas. Summa laekub Maxima boonusrahana kliendikaardile ja seda saab kasutada järgmise ostu sooritamisel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070