Autor: Kaubandus.ee • 9. juuni 2022

Boost Yourself avas koos 15 brändiga uue e-tervisekaubamaja

Boost Yourself avas koos 15 jamavaba brändiga e-tervisekaubamaja, mille tähtsaimaks osaks on teadlik tarbija. Nii jagatakse osa kasumist laiali oma klientide vahel.

Värskelt aasta alguses Chaga OÜ-ga liitunud Boost Yourself avaldas, et koos minnakse maailma vallutama – väikesed ettevõtted peavad ühiselt koostööd tegema. Nüüd on saanud plaanid palju suurema haarde, kui alguses osati arvata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070