Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2022

Prisma taasavas uuenenud Narva hüpermarketi

Prisma investeerib sel aastal Eesti kauplustesse märkimisväärselt ning taasavas 9.juunil põhjalikult uuendatud Narva kaupluse.
Uuenenud Narva Prisma.
Foto: Anna Markova

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul pöörab Prisma kaupluste uuendamise juures suurt tähelepanu kliendimugavusele, laia sortimendi pakkumisele ja keskkonnahoiule. Narva hüpermarketi uuendamisel võeti olulisel määral arvesse klientide tagasisidet. "Narvalaste ootusi arvestades täiendasime näiteks nii toidukauba väljapanekut, tehnikaosakonda kui ka lemmikloomaosakonna kaubavalikut," ütles Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070