Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2022

Südameapteegi senine juht ostab frantsiisiettevõtte Pharma Holding

Südameapteegi frantsiisiettevõtte Pharma Holding OÜ juhatuse esimees Risto Laur omandab täna sõlmitud lepinguga senistelt omanikelt kogu ettevõtte.
Foto: Südameapteek

Tehinguni jõuti pärast seda, kui Pharma Holdingu üks seniseid omanikke, Rootsi ettevõtja Oskar Tomas Svensson tegi otsuse Eestisse tehtud investeeringust väljuda. "Kaalusime viimase poole aasta jooksul mitut võimalust ning management buyout tundus neist kõige parem nii ettevõtte tuleviku kui seniste omanike jaoks," kommenteeris tehingut Svensson ning väljendas heameelt Risto Lauriga saavutatud kokkuleppe üle.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700