Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2022

Amserv: autoturg on taastumas, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel aega

Eelmise aasta majandustulemused avalikustanud Amservile tõi pandeemiajärgne uus turuolukord 2021. aastal müügitulu ja kasumi kasvu, kuid pandeemia eelset taset veel ei saavutatud.
Amserv Grupi tegevjuht Rene Varek
Foto: MARGUS JOHANSON

Amservi tegevjuhi Rene Vareki sõnul oli ettevõtte fookus teisel järjestikusel pandeemia aastal kohanemisel kujunenud majandusreaalsusega. “On hea meel, et suutsime võrreldes 2020. aastaga kasvatada nii Eestis kui kogu grupis müüdud sõidukite hulka, kuid paraku selle tulemusega me pandeemia eelsete müüginumbriteni siiski veel ei jõudnud,” sõnas ta. Ühtekokku müüsid Amservi kontserni konsolideerimisgruppi kuuluvad esindused 2021. aastal 6041 autot, mis on 2020. aastaga võrreldes 10,7% enam. Eestis müüsid kontserni ettevõtted 2021. aastal kokku 3484 sõidukit (+8,2% võrreldes aastaga 2020) ja Lätis 2557 sõidukit (+14,3% võrreldes aastaga 2020).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757