Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2022

Üle 80 pöördumise: TTJA hoiatab tarbijaid e-poe eest

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) hoiatab tarbijaid kasvuhoonete, autotelkide, aiakaupade ja varjualuste müüja Directexpo OÜ tegevuse eest.
Foto: Kuvatõmmis veebilehelt

TTJA poole on pöördutud infotelefoni kaudu ja esitatud üle kaheksakümne kirjaliku pöördumise seoses probleemidega Directexpo OÜ veebilehelt toodete tellimisel. TTJA-l on alust arvata, et kaupleja suhtes pretensioone omavate tarbijate arv on tunduvalt suurem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700