Autor: Kaubandus.ee • 28. juuni 2022

Jalanõude müügikett CCC Grupp laiendab tegevust Baltikumis

Kaupluste arvu kasv, valiku laiendamine, HalfPrice ja eobuwie.pl hübriidpoodide turule toomine ning e-kaubanduse laienemine – niisugused on jalatsite müügi ja valmistamisega tegeleva CCC Grupi plaanid Balti turgudel järgmise viie aasta jooksul.
Jalanõude müügikett CCC Grupp laiendab tegevust Eestis, Lätis ja Leedus.
Foto: CCC

„Me näeme Balti riikides tohutut kasvupotentsiaali. Samuti on neil turgudel ruumi odavamate hindadega (off-price) mudeli ja toodete mitme kanali kaudu müügi (omnichannel) kontseptsioonide tutvustamiseks. Eesti, Läti ja Leedu jaekaubandus digitaliseerub üha rohkem ja see paneb eri müügikanalid koos töötama. Me soovime neid võimalusi ära kasutada,“ ütles CCC Grupi asepresident Adam Holewa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070