Autor: Kaubandus.ee • 30. juuni 2022

Starship laiendab kaupluste nimekirja: alustatakse koostööd Rimiga

Starshipi rakenduse kaudu on alates tänasest võimalik tellida Tallinna kesklinnas toidukaupu koju Nautica, Telliskivi ja Mustamäe Rimi kauplustest.
Rimi kauplustest on võimalik Starshipi pakirobotitega tellida lisaks toidu-ja majapidamiskaupadele ka alkohoolseid jooke.

“Koostöö Rimiga aitab laiendada Starshipi robotite teeninduspiirkonda, mistõttu on võimalik nüüd veelgi rohkematel klientidel kasutada Starshipi keskkonnasõbralikku toidukaupade kojutellimise võimalust. Viimase miili tarne on viimaste aastatega teinud hüppelise kasvu ja meie väikesed robotid on sellele väljakutsele vastanud,” kommenteerib Starshipi äriarenduse juht Sandra Sooläte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700