Autor: Kaubandus.ee • 1. juuli 2022

Luminor omandas Maksekeskuse

Luminor viis täna lõpule tehingu, millega omandati 99% e-poodide makselahenduse pakkuja Maksekeskus ASi aktsiatest. Omandamine suurendab panga osakaalu kiiresti areneval e-kaubandusega seotud teenuste turul.
Maksekeskus jätkab Luminor Grupis toimimist iseseisva ettevõttena ning ettevõtte tegevjuhina jätkab Art Lukas.
Foto: Marko Mumm/Meediafoto

Partnerlus Luminoriga võimaldab ettevõttel kiiremini välisturgudel kasvada, seda ennekõike Luminori Lätis ja Leedus asuva võrgustiku ning kliendibaasi toel. Maksekeskus jätkab Luminor Grupis toimimist iseseisva ettevõttena ning ettevõtte tegevjuhina jätkab Art Lukas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070