Autor: Andre Anni • 8. juuli 2022

Tallinna Kaubamaja ühendab tütarettevõtte Selveriga

Tallinna Kaubamaja kavandab grupisisese restruktureerimise läbiviimist, mille käigus ühinevad kaks tütarettevõtet ja nendest ühte hakatakse edaspidi finantsteenuseid osutama.
TKM King varad, õigused ja kohustused antakse tervikuna üle Selverile.
Foto: LIIS TREIMANN

Tallinna Kaubamaja Grupp avaldas üleelmisel aastal börsiteates, et ettevõttel on eesmärk teha grupisisene struktuuri korrastamine. Tulemusena eraldatakse jalatsikaubanduses hulgi- ja jaemüük eraldi ettevõttesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070