Autor: Äripäev • 18. juuli 2022

H&M paneb Venemaal poed lõplikult kinni

Varem müügitegevuse ajutisest peatamisest teatanud Rootsi kiirmoefirma H&M on otsustanud äritegevuse seal lõplikult peatada, kuid enne veel korraldada viimase kiirmüügi laovarudest lahtisaamiseks.
Suletud H&M pood Moskvas
Foto: STAFF

"Pärast hoolikat kaalumist oleme aru saanud, et praeguse olukorra tõttu on meie äri jätkumine Venemaal võimatu. Meid kurvastab selle otsuse mõju meie sealsetele töötajatele ning täname neid nende panuse eest," ütles H&Mi tegevjuht Helena Helmersson börsiteate vahendusel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700