Autor: Kaubandus.ee • 29. juuli 2022

LPP tegi Ülemiste Sinsay kaupluse suuremaks

Ülemiste keskuse Sinsay kauplus kasvas ligi 200 ruutmeetrit suuremaks ja pakub varasemast laiemat naiste-, meeste-, laste- ja kodukaupade valikut. Ülemiste kauplus võtab keskuse teisel korrusel enda alla nüüd pea tuhat ruutmeetrit.
Ülemiste keskuse uuenenud Sinsay kauplus
Foto: LPP Estonia

Lisaks Ülemiste kaupluse laienemisele avab Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay moebrände haldav LPP sel aastal veel viis uut Sinsay kauplust. Augustis ja septembris teevad uksed lahti ka esimene Sinsay kauplus Võrus ja Haapsalus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070