Autor: Kaubandus.ee • 5. august 2022

Venipak: Eesti e-kaupmeestel on aeg avastada Poola turg

Poola majandus on Euroopa suurimate seas ja sealne internetikaubanduse turg oli 2021. aastal maailmas Rootsi järel ja Šveitsi ees 20. kohal. Olles hinnanud sealset e-kaubanduse potentsiaali, avas rahvusvaheline pakiveofirma Venipak Poolas e-poodidele mõeldud ladustamise ja pakendamise (e-fulfillment) üksuse. Ühtlasi peaksid välisturul pürgivad Eesti e-kaupmehed võtma sihikule Poola, teatas Venipak.
Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas
Foto: Venipak

“Kui e-kauplejad töötavad e-kaubanduse hiiglastega nagu Amazon või Poola Allegro, siis tavaliselt ei saa nad hoida kõiki oma müüdavaid tooteid nende ladudes. E-fulfillmenti lattu hoiustatud kaup asub juba sihtriigis, mis tagab kiire tarne ja hoiab kokku laotranspordi kuludelt,“ ütles Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070