Autor: Kaubandus.ee • 15. august 2022

Hesburger lõpetab koostöö seniste partneritega, alustatakse koostööd kullerfirmaga Fudy

Alates 22. augustist saab Eestis Hesburgeri toidutellimusi teha Fudy rakenduse kaudu. Samaaegselt lõpetab Hesburger koostöö seniste partneritega, jätkates vaid nendes linnades, kus Fudy hetkel veel esindatud ei ole.
Kari Salmela ja Holget Lihtmaa

Hesburgeri CEO Kari Salmela sõnul on nad väga positiivsed uue kootöö alguse suhtes Fudyga, mis loob võimaluse pakkuda oma klientidele uudset teenusekogemust. "Meil on plaan koostöös tuua turule uusi pakkumisi, millest kliendid vaid võidavad.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700