Autor: Robert Kiuru • 17. august 2022

Inflatsioon avaldas mõju ka kaubandusketi Target tulemustele

USA kaubandushiid Target teatas kolmapäeval 90% madalamast kvartalikasumist ja jäi võrreldava müügi ootustest maha, kuna inflatsioonist mõjutatud kliendid piirasid oma kulutusi tarbekaupadele hoolimata suurematest allahindlustest.
Kaubanduskett teenis 183 miljonit dollarit kasumit.
Foto: Reuters/Scanpix

Seevastu tegi suurem konkurent Walmart teisipäeval hea tulemuse, mis ületas ootuseid, kuna Walmarti põhiline madala ja keskmise sissetulekuga ostjate baas suundus kauplustesse, et soodsalt kokku osta toidukaupu ja muid hädavajalikke esemeid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700