Autor: Robert Kiuru • 19. august 2022

Cleveron Mobility muudab nime

Aprillis Cleveronist eraldunud isejuhtivaid robotkullereid arendav ettevõte Cleveron Mobility AS võtab kasutusele uue brändinime Clevon. Ettevõtte ametlikuks nimeks äriregistris jääb endiselt Cleveron Mobility AS.
Autonoomsete robotkullerite tootja Cleveron Mobility sõiduk nimega CLEVON 1.
Foto: Liis Treimann

Suure koguse Cleveroni aktsiaid kokku ostnud Clevoni juhatuse esimees Arno Kütt sõnas, et ettevõtete jagunemisel sai kokku lepitud Cleveron Mobility brändinime muudatus aasta jooksul: “Clevon on lühikene ja rahvusvaheliselt äratuntav nimi, mis samuti meenutab ingliskeelset sõna clever." Uus nimi on sümboolne ja viitab Küti sõnul ettevõtte andekatele töötajatele ja targale isejuhtivale masinale, "mis lahendab nutikalt viimase miili tarnetega seotud probleemid, nagu näiteks kallis hind ja autojuhtide puudus", lisas Kütt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700