Autor: Kaubandus.ee • 22. august 2022

Wolt+ ehk Eesti esimene kojuveo Netflix

Tänasest asub Wolt esimesena Eestis pakkuma kuutasu põhist teenust, mis võimaldab kasutajatel tellida tasuta kojuveoga piiramatult sadadest restoranidest ja poodidest. Teenus saab kõigile kasutajatele kättesaadavaks selle nädala jooksul.
Teenus saab kõigile kasutajatele kättesaadavaks selle nädala jooksul. Uued kasutajad saavad Wolt+ teenust esimesed 30 päeva tasuta testida.
Foto: Andras Kralla

Wolti Baltikumi tegevjuhi Liis Ristali sõnul on kõige lihtsam Wolt+ teenust selgitada, kui võrrelda seda Netflixiga. „Põhimõtteliselt on see kojuveoteenuse versioon Netflixist. Kasutaja maksab kuus kindla tasu ja saab selle eest tellida ükskõik millisest toidukohast, toidupoest või kauplusest omale meelepärast ja kojuveotasu ta maksma ei pea.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757