Autor: Kaubandus.ee • 19. august 2022

Lõunapakkumiste eri: mida armastavad eestlased, lätlased ja leedulased lõunaks tellida?

Kui leedulased tellivad töölõunaks tavaliselt kanarinda, salatit ja poke bowle, siis eestlased armastavad lõunaks tellida juustuburgerit, krõbekana ja pasta carbonarat, näitas Wolti@Work statistika.
Foto: Wolt

Viimasel ajal kogub Baltikumis üha enam populaarsust võimalus tööandjana oma töötajatele lõunapakkumisi tellida. Eestis on selle populaarsust tõstnud eelkõige võimalus soodustingimustel grupitellimusi teha ning väga lai valikuvõimalus. Nii aitavad tööandjad ka oma töötajate aega kokku hoida ning panustada organisatsioonikultuuri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757