Autor: Kaubandus.ee • 19. august 2022

Lõunapakkumiste eri: mida armastavad eestlased, lätlased ja leedulased lõunaks tellida?

Kui leedulased tellivad töölõunaks tavaliselt kanarinda, salatit ja poke bowle, siis eestlased armastavad lõunaks tellida juustuburgerit, krõbekana ja pasta carbonarat, näitas [email protected] statistika.
Foto: Wolt

Viimasel ajal kogub Baltikumis üha enam populaarsust võimalus tööandjana oma töötajatele lõunapakkumisi tellida. Eestis on selle populaarsust tõstnud eelkõige võimalus soodustingimustel grupitellimusi teha ning väga lai valikuvõimalus. Nii aitavad tööandjad ka oma töötajate aega kokku hoida ning panustada organisatsioonikultuuri.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700