Autor: Kaubandus.ee • 29. august 2022

Euronics hakkas penoplasti koguma ja taaskasutusse suunama

Eesti suurim kodutehnika ja elektroonika jaemüüja Euronics hakkas pakendijäätmetest penoplasti välja sorteerima ja suunama taaskasutusse, kus sellest sünnivad näiteks torude soojusisolatsioonid ja pildiraamid.
Euronicsi kauplustes koguneb ühes nädalas ligi 10 kuupmeetrit penoplastijääke
Foto: Andras Kralla

Euronicsi tegevjuhi Aare Koppeli sõnul kasutatakse penoplasti maailmas pea kõigi kodutehnika seadmete pakkimisel ja see moodustab tehnikapoodides tekkivatest kõigist pakendijäätmetest väga suure osa – näiteks Euronicsi kauplustes koguneb ühes nädalas ligi 10 kuupmeetrit ehk ühe suure tööstusliku prügikonteineri jagu penoplastijääke.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700