Autor: Kaubandus.ee • 30. august 2022

Toidukauba müük vähenes, kasutatud kaubal suurenes

Jaekaubandusettevõtete müügitulu jäi eelmise aasta juuliga võrreldes püsivhindades samale tasemele ja oli juulis 919 miljonit eurot, teatas statistikaamet.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti analüütiku Johanna Linda Pihlaku sõnul kasvas juulis eelmise aasta võrdluses tööstuskaupade kaupluste müügitulu 2% ja mootorikütuse jaemüügiga tegelevate ettevõtete müügitulu 1%. „Toidukaupade kaupluste müügitulu langus jätkus ka juulis ning müük vähenes eelmise aasta sama kuuga võrreldes 2%,“ lisas Pihlak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700