Autor: Kaubandus.ee • 1. september 2022

Coop avas täna Viljandis A-energiaklassiga Maksimarketi

Coop avas täna Viljandis Männimäe Maksimarketi, mis on jaeketi 320 kaupluse hulgas juba 15. hüpermarket ning ühtlasi kõige energiasäästlikum Coop Maksimarket. Uue kauplusega luuakse Viljandisse üle 50 uue töökoha.
Coop avas täna Viljandis Männimäe Maksimarketi.
Foto: Coop Eesti

Viljandi Tarbijate Ühistu ehk Coopi Viljandi juhatuse esimehe Priit Aule sõnul on uues kaupluses kasutatud kõiki tänapäevaseid energiasäästuvõimalusi, sh on kaupluse jahutussüsteemid väga energiasäästlikud, mille jääksoojust kasutatakse üldpindade soojendamiseks, valgustussüsteemid põhinevad kõige uuematel LED-lahendustel, puu- ja köögivilja osakonnas kasutatakse paberi asemel digitaalseid hinnasilte ning maja katusel toodavad kauplusele energiat päikesepaneelid. Tulevikus tekib kaupluse juures võimalus laadida elektriautot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700