Autor: Rahel Lepp • 20. september 2022

Vaala Maksimarket võttis kasutusele luupidega ostukärud

Rakvere poes vahetati välja kõik 180 ostukäru.
Foto: Rahel Lepp
Vaala keskuse Maksimarketisse mineja ei pea enam muretsema, kui prillid koju ununesid, sest poes on uued ostukärud, millel on küljes luup.

„Oleme tõepoolest uuendanud Rakvere Maksimarketis kõik 180 ostukäru uute vastu. Tegemist on Saksa tootja Wanzl 150 liitriste ostukärudega, millel on kaasas ka luup,“ selgitas muutust Järva Tarbijate Ühistu kaubandusjuht Tiia Lunts.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700