Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 20. september 2022

14-aastase Põhjakeskuse suurim konkurent on Ülemiste Keskus

19.09.2008 kell 12.00 tegi Rakvere külje all uksed lahti Virumaa suurim ostukeskus – Põhjakeskus. Teismelise ikka jõudnud ostumeka jätkab tasapisi kasvamist.
Laupäeval tähistati Põhjakeskuse sünnipäeva - pakuti torti ja esinesid Alika Milova ja Tanel Padar.
Foto: Põhjakeskus

"Igal aastal on oma nägu. Kõik aastad on olnud erinevad ja omamoodi väljakutsetega, aga toredad ja edukad," rääkis Põhjakeskuse juhatuse liige Tiiu Onga. Kümme aastat ostukeskust juhtinud Onga sõnas, et selle aja jooksul on ta mõistnud, et kõik on ületatav ja tehtav. "Põhjakeskuses on palju kauplusi, mis on keskuses olnud algusest peale ja need on laienenud. Tähtis on see, mis loob kaubanduskeskuse sisu," ütles ta Lääne-Virumaa uudistele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070