Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2022

Fotod: Müügijuhtimise aastakonverents 2022

30. septembril toimus Swissotel Tallinna konverentsikeskuses Müügijuhtimise aastakonverents, kus fookuses olid hinnad üles ja kulud alla.

Konverentsil räägiti sellest, kuidas hinda tõsta ning seda kliendile serveerida; kuidas hinnarallis rohkem võita ja vähem kaotada; kuidas lahendada müügiläbirääkimistel ohtlike olukordi jne. Samuti jagati praktilisi oskusi selle kohta, kuidas müügitulemusi suurendada.

Esinejatena astusid lavale erinevad eksperdid, müügijuhtimise praktikud ja treenerid.

Suur tänu kõikidele osalejatele, esinejatele ja toetajatele.

30SEPT2022 Konverents Müügijuhtimine 2022 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700