Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2022

LPP Estonia pürib Eesti moekaubanduse jaeturuliidriks

"Näeme aga turul enda jaoks suurt potentsiaali ning tuginedes headele majandustulemustele oleme alustanud jõulise laienemise ja turuosa kasvatamisega,“ kommenteeris möödunud aasta majandustulemusi LPP Estonia tegevjuht Kaidi Kask.

„Hetkel ei ole Eesti moekaubamärkide jaeturul valitsevat liidrit – esinelikusse kuuluvate kettide turuosad on suhteliselt võrdsed, kõikudes 9-11 protsendi vahel. Näeme aga turul enda jaoks suurt potentsiaali ning tuginedes headele majandustulemustele oleme alustanud jõulise laienemise ja turuosa kasvatamisega,“ kommenteeris möödunud aasta majandustulemusi LPP Estonia tegevjuht Kaidi Kask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070