Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2022

Poevargused on tõusuteel – 5 soovitust ettevõtjale, kuidas neid vältida

Selle aasta esimese üheksa kuuga on Eesti jaekaubandus kandnud varguste tõttu eelmise aastaga võrreldes 10% rohkem kahju, aga iga kaupmees saab ka vähese kuluga ise oma poe vargakindlamaks muuta, selgitab Viking Security mehitatud valve valdkonnajuht Juhan Aia.
Foto: Pixabay

Aia sõnul näitab Eesti poodidest kogutud statistika, et võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on varastatud kaupade väärtus kasvanud umbes 10%. „Täna näeme, et nii hull kui Lätis meie jaekaubanduse olukord veel ei ole, aga selge on see, et rasked ajad viivad inimesi kuritegelikule teele ja karm talv alles hakkab kätte jõudma,” selgitas Aia.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070