Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2022

Soome AINA-köögid avab mööblisalongi Tallinnas

Soomest Lapinlahti vallast maailma suunduv Mellano Oy tegi eelmisel aastal oma ajaloo rekordkäibe 17,3 miljonit eurot. Nüüd on AINA-köökide eesmärgiks ka müük välisturgudel – kontseptsiooni kasvueesmärk on 4 miljonit eurot.
Näide AINA-köökide toodangust.

2016. aastal asutatud AINA-köögid on üks Soome suurimaid kohtkinnist mööblit müüvatest kettidest. Kokku on üle riigi 38 kauplust. Nüüd lisandub esimene müügisalong rahvusvahelisel turul, kui novembris avatakse AINA-köökide Tallinna salong. See on esimene väljaspool Soomet avatav kauplus. Samuti käivad läbirääkimised Rootsi ja Norraga turgudega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070