Autor: Andre Anni • 7. oktoober 2022

Amazon valmistub jõuludeks palgates 150 000 hooajatöötajat

Amazon Inc. plaanib palgata pühadeks 150 000 hooajatöölist hoolimata müügi kasvu aeglustumisest ja ennustustest, et pühadeostlemise hooaeg võib tulla nõrk, vahendab Bloomberg.
Amazon ootab pühade ajal oma logistikateenuste järele püsivat nõudlust.
Foto: Reuters/Scanpix

Ajutiste töötajate ülesanneteks saab olema kaupade ladustamine, pakkimine ja tarnimine, kirjutab Äripäev. Asukohast lähtudes võivad töötajad teenida keskmiselt rohkem kui 19 dollarit tunnis, teatas Amazon avalduses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700