Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2022

Uute sõiduautode müük püsib Eestis stabiilsena

Eestis on tänavu uute sõiduautode müük püsinud kuude lõikes suhteliselt stabiilsena ja sarnaselt jätkus see ka septembris.
Uusi sõiduautosid müüdi septembris 1810, mis ületas eelmise aasta septembrikuu tulemuse 1,9%.
Foto: Andres Haabu

Uusi sõiduautosid müüdi septembris 1810, mis ületas eelmise aasta septembrikuu tulemuse 1,9%. Üheksa kuu kokkuvõttes on tänavu antud klientidele üle 16 181 uut sõiduautot, mida on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 12,7% vähem. Kuna möödunud aasta esimesel poolel oli müük väga hea ja teisel poolel toimus langus, siis vastavalt sellele on tänavused stabiilsed müügitulemused näidanud eelmise aastaga võrreldes esimesel poolaastal langust, aga kahel viimasel kuul tõusnud plusspoolele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070