Autor: Kaubandus.ee • 12. oktoober 2022

Pigu Hobby Hall Group sai uue tegevjuhi

Pikaaegsete kogemustega e-kaubanduse professionaal Florin Filote alustas sellest nädalast e-kaubandusettevõtte Pigu Hobby Hall Groupi tegevjuhina. Filote võttis juhtimise üle interim tegevjuhilt Xavier Carlierilt, kellest sai pärast Dainius Liulyse lahkumist ajutine tegevjuht.
Florin Filote
Foto: Martynas Ambrazas

"Mul on au juhtida PHH Groupi, lähtudes selle missioonist - muuta seda, kuidas inimesed e-poodidest ostavad. Usun, et meil on suurepärane ärimudel ja võimekad juhid, mis võimaldab meil kiirelt muutuvast e-kaubanduse maailmast maksimaalselt kasu lõigata," ütles Filote.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070