Autorid: Merilin Merila, Hando Sinisalu • 13. oktoober 2022

Risto Vahimets: Amazon tuleb kindlasti Eestisse, küsimus on, et millal

Eesti kaubandusäri olukorrast ja väljavaatest rääkides märkis Ellex Raidla partner ja tehinguturu ekspert Risto Vahimets, et Amazon tuleb kindlasti ühel hetkel ka Eestisse.
Risto Vahimets.
Foto: Eiko Kink

"Kindlasti see juhtub. Mida paremini läheb meil, seda kiiremini see juhtub," ütles Vahimets Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis. Samuti tõi ta välja, et Amazon on teistele suur konkurent hinnavõistluses. Neil on hea logistiline pool, head laosüsteemid jne. Vahimets lisas ka, et ettevõtted peaksid olema nutikad, ning leidma oma niši. "Kindlasti pole kõik ettevõtted Amazoni kõrval välja surnud."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757