Autor: Kaubandus.ee • 14. oktoober 2022

Südameapteegi turundust ja kommunikatsiooni asus juhtima Enel Kolk

Südameapteegi frantsiisiettevõtte Pharma Holding turundus- ja kommunikatsioonijuhina alustas tööd Enel Kolk, kirjutab Best Marketing.

Pharma Holdingu juhatuse liikme Evelin Härma sõnul on Enel Kolki kogemused ja energia väga oodatud Südameapteegi kaubamärgi hoidmist ja arendamist suunama. "Frantsiisiettevõtte jaoks on oluline, et Südameapteeki hindaksid ja armastaksid mitte ainult kliendid ja töötajad, vaid ka frantsiisivõtjad. See omakorda muudab turundustegevuse veelgi mitmekihilisemaks," kirjeldas Härma turundus- ja kommunikatsioonijuhi ees ootavaid väljakutset.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070