Autor: Kaubandus.ee • 14. oktoober 2022

Viru Keskus avas neljanda korruse

Viru Keskus avas pidulikult neljandal korrusel asuva Ilusfääri ja tutvustas uusi moekauplusi. Juba rohkem kui aasta kestnud keskuse uuendused kulmineeruvad tuleval kevadel.
Pääs Viru Keskuse neljandale korrusele.
Foto: Ardo Kaljuvee

Viru Keskuse enam kui aasta kestnud sisuline ja väline uuenemine on jõudnud uue vaheetapini. Eile avati pidulikult ja meeleoluka peoga keskuse neljandal korrusel laiuv Ilusfäär, kuhu kuuluvad Confido kiir- ja esteetikakliinik, Niine Nahakliinik, NailSpa, Make Your ID, MyFitness ja Padel Company.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757