Autor: Kaubandus.ee • 18. oktoober 2022

BaltCap ostab Rahva Raamatu

Baltikumi suurim erakapitalifond BaltCap ostab raamatumüüja Rahva Raamatu, et viia edukas kontseptsioon välisturgudele ning teha raamatud inimestele veelgi paremini kättesaadavaks, loetavaks või kuulatavaks. Tehing viiakse lõpule peale loa saamist Konkurentsiametilt.
Foto: Rahva Raamat

Rahva Raamat on strateegiline täiendus BaltCapi hiljutisele tehingule, millega omandati Leedu juhtiv kirjastus Alma Littera ja raamatupoekett Pegasas. “Näeme nende ettevõtete ja Rahva Raamatu vahel sünergiat ja ühist potentsiaali – tahame viia raamatute mugavad lugemisvõimalused veelgi suurema hulga inimesteni. Ettevõtete arendamisel paneme fookuse innovatiivsete tehnoloogiliste lahenduste kasutamisele ning soovime luua Baltikumi-ülese juhtiva raamatute kirjastamise ja müügiga tegeleva ettevõtete grupi,” rääkis BaltCapi partner Oliver Kullman.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700