Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2022

Eesti džinnitootjat tunnustati maailma vanimal rahvusvahelisel võistlusel ’’Aasta Džinnitootja’’ tiitliga

Eestimaine käsitöödžinni tootja Junimperium Distillery pälvis International Wine and Spirit Competitionil (IWSC) ‘’International Gin Producer of the Year 2022 Trophy’’ auhinna.
Junimperiumi asutaja Tarvo Jaansoo ning IWSC 2022 president Johann Krige.

Junimperium Distillery tegi Eesti alkoholitootmise ja käsitöödžinni ajalugu, pälvides maailma vanima ja prestiižsema maitsekonkursi IWSC auhinna galal ‘’International Gin Producer 2022 Trophy’’, mis on esmakordne nii kõrge saavutus Eesti alkoholi tootjate seas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070