Autor: Kaubandus.ee • 20. oktoober 2022

Montonio plaanib jätkata uutele turgudele laienemist

Eesti e-kaubanduse ja finantstehnoloogia idufirmaga Montonio on liitunud juba 5000 e-poodi. Kiiret kasvu näitava Montonio makselahendust kasutavad e-poed nii Baltikumis, Poolas kui ka Soomes. Ettevõttel on plaan peagi veel suuremaid turge vallutama minna.
Foto: ©Asylab

Montonio 5000. klient on Leedu kiirsöögikett Jammi, mis kasutab makselahendust oma toidutellimise e-poes. Jammi turundusjuht Žilvinas Kuprėnase sõnul on juba lühikese aja jooksul toimunud positiivne muutus: “Montonio aitas meil kasvatada õnnestunud maksete osakaalu peaaegu 10%, mis omakorda aitas meil e-poe käivet pea 10% tõsta!” Sarnaseid edulugusid on jaganud ka paljud teised e-poed.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070