Autor: Kaubandus.ee • 21. oktoober 2022

T1 sõlmis lepingud Rademari ja Denim Dreamiga outlet-poodide avamiseks

Kaubanduspoolel outlet-kontseptsioonile suuna võtnud T1 keskus sõlmis lepingu Eesti kahe juhtiva jaeketiga, kes avavad detsembris outlet-poed. T1 tulevad spordi- ja vabaajakaupade müüja Rademar ning outlet’ina jätkab keskuses tegevust Denim Dream.
T1 kaubanduskorruseid hakkavad ühendama eskalaatorid ja liftid.
Foto: T1

T1 teisele korrusele, ligi 1100-ruutmeetrisele müügipinnale rajatakse Rademar Outlet ning selle naabriks saab 900-ruutmeetrisel pinnal Denim Dream Outlet. Mõlemad poed on plaanis avada 2022. aasta detsembri esimeses pooles, teatas T1.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070