Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2022

Majutusettevõtetes kasvas septembris oluliselt Soome turistide arv

Statistikaameti andmetel peatus septembris majutusettevõtetes ligi 260 000 turisti, mis ületab mullust sama perioodi taset 21%. Suurenes välis*- ja vähenes siseturistide arv.
Majutusettevõtetes kasvas enim Soome turistide arv.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti analüütiku Helga Laurmaa sõnul peatus Eesti majutusettevõtetes 129 600 välis- ja 130 100 siseturisti. „Välisturiste oli aastases võrdluses 74% rohkem, samas kriisieelse 2019. aasta septembriga võrreldes siiski veel 32% vähem. Paaril viimasel aastal kiiresti suurenenud siseturistide arv vähenes mullusega võrreldes 7%, samas oli neid 24% rohkem kui kriisieelse 2019. aasta septembris,“ täpsustas Laurmaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070