Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme • 9. november 2022

TOP: milline mööblikett on suutnud rohkem kasumit kasvatada?

Kogu valdkonna koondkasum oli 15 miljonit eurot, mis kasvas aasta varasemaga võrreldes 35,8%. Oli ka neid ettevõtteid, kes pidid vastu võtma kahjumi. Vaata tabelist, kelle kasum on kõige rohkem muutunud.
Foto: Liis Treimann

Koondkasumi muutus on kõikuvam müügitulu muutusest. Nii näiteks kahanes koondkasum 2019. aastal ligi 16%, kuid kasvas 2020. aastal üle 90%. Valdkond on suhteliselt väike, siin on veidi üle 100 ettevõtte, ning see tähendab, et üksikute ettevõtete tulemuste mõju üldistele trendidele on suhteliselt suurem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700