Autorid: Janno Riispapp, Merilin Merila • 2. november 2022

IKEA on teinud Eesti mööbliturul puhta töö

"IKEAl läheb suurepäraselt, nende kasv on olnud kiire," ütles Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.
Juba enne füüsilise poe avamist oli IKEA võrreldes Eesti konkurentidega topelt-käive.
Foto: LIIS TREIMANN

Äripäeva Infopanga koostatud mööblitootjate- ja müüjate konkurentsiraportist selgub, et kasumlikkus, nõudlus ja investeeringud on mööblitootjate seas kahanemas. "See näitab seda, kui keeruline olukord on," sõnas Kõiv Äripäeva hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700