Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme • 7. november 2022

Kes on mööblikaupluste suurimad brutotöötasu maksjad?

Sektori eelmise aasta keskmise töötasu kasv oli 6,4%, mis on peaaegu võrdne Eesti keskmise töötasu kasvuga. Siiski ei lase inflatsioon palgasurvel taanduda. Reastasime mööblimüüjate suurimad brutotöötasu maksjad.
Foto: Meeli Küttim
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700