Autor: Stiine Reintam • 5. august 2022

Mööblimüüja: Ühele meeldib selline IKEA masstoodang ja teine otsib veidi isikupärasemat kaupa

Aatriumi sisustuskaubamaja tegevjuhi Liina Kivimägi sõnul said nemad IKEA e-poe avamisega endale juba kinnituse, et inimestel on erinevad maitsed. Rootsi mööblifirma IKEA avab oma esimese Eesti poe veel sel kuul, kohalike mööblimüüjate arvates uue tulija poel turule suurt mõju pole, sest väljastuspunkt siin juba tegutseb.

Home4you, Garden4you ja Office4you kaubamärki esindav ettevõtte Evelekti juhatuse liikme Jüri Zoova sõnul võib IKEA poe avamine turgu mõjutada küll. Mõju ei pruugi aga üldse suureks kujuneda. Zoova sõnul tuleks meeles pidada, et IKEA on suure turujõuga ettevõtte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757