Autor: Merilin Merila • 22. märts 2022

Esimesed vihjed: milline saab olema IKEA Eesti kaupluse kontseptsioon?

IKEA Eesti turu juht Christian Schneider annab ülevaate sellest, kui kaugel kaupluse töödega hetkel ollakse, ning milline kontseptsioon saab olema IKEA Eesti kauplusel.
Ikea
Foto: LIIS TREIMANN

IKEA kaupluse hoone ja fassaad valmis 2021. aasta lõpus. “Hetkel käib ehitus siseruumides. Seni on poe ehitustööd kulgenud väga heas tempos. Kohaliku ehitusettevõtte professionaalsus, tõhus projektijuhtimine ja head ilmastikuolud võimaldasid meil osa projekti etappidest varem lõpetada. Näiteks saime asfalteerimistöid teha juba sügisel, selle asemel et need kevadesse lükata. Meil on selle üle väga hea meel, sest nii kogesid ümbritsevate piirkondade inimesed nende tööde mõju minimaalselt," sõnas IKEA Eesti turu juht Christian Schneider.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700